huisarts_960x576fysio_960x576verloskundige_960x576

De kracht zit in de beroepsgroep. Daar ontstaan kansen.

 

Het blijkt uit onderzoek en we zien het in de praktijk: aan goede ideeën geen gebrek. De beroepsgroep fysiotherapie bestaat uit actieve en ondernemende zorgverleners; professionals die kansen en verbetermogelijkheden zien. Maar hoe geef je een idee die handen en voeten als je iedere 20 minuten een patiënt hebt en tussendoor ook nog je administratie en regulier overleg moet afhandelen? Gevolg: goede ideeën stokken in de uitvoering.

 

ROSAlmere geeft dan graag een duwtje in de rug waardoor een plan wél van de grond komt. Door bijvoorbeeld een bijeenkomst met de juiste partners te beleggen, een stappenplan op te stellen (en uit te voeren), een workshop te organiseren of een idee te onderzoeken.

Soms komen we dan tot een verrassende ontdekking. Neem het plan voor de ontwikkeling van een polikliniek kinderfysiotherapie. Onder leiding van ROSAlmere kwamen de mogelijke participanten aan deze kliniek unaniem tot de conclusie dat dat bij nader inzien geen goed idee was. Zonder begeleiding van ROSAlmere was men waarschijnlijk gewoon begonnen, om pas later de beren op de weg te ontdekken.

 

ROSAlmere anticipeert op de actualiteit. Neem het onderzoek van TNO waaruit blijkt dat fitte ouderen sneller herstellen na een operatie. Of neem de patiënten die in de problemen komen door de eigen bijdrage, zoals reumapatiënten die geen fysiotherapie meer kunnen betalen. Wat moeten we daarmee? Zien we kansen? Oplossingen? ROSAlmere neemt graag het voortouw in gesprekken en brainstorms naar aanleiding van dergelijke onderwerpen.

transparent

Willem Goedhart &
Stefan Wigger

Adviseurs
 

Willem Goedhart

Tel: 06- 319 55 014
Mail: wgoedhart@rosalmere.nl
Bereikbaar op: dinsdag en donderdag 

 

Stefan Wigger

Tel: 06- 538 39 035
Mail: swigger@rosalmere.nl
Bereikbaar op: Maandagmiddag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Naast fysiotherapie zijn uiteraard ook aanverwante disciplines als manueel therapie, bekkenfysiotherapie en haptotherapie bij ons van harte welkom. Wij helpen u graag!